Onze mensen

Fenno Moes

Fenno is een zeer ervaren communicatie trainer. Hij is onder andere gecertifieerd RET-trainer en volgde een opleiding aan de universiteit van Glamorgan over violence reduction. Hij publiceerde in samenwerking met Bert van Dijk verschillende spellen over communiceren en beïnvloeden. Regelmatig spreekt hij op congressen en bijeenkomsten. Fenno werkte onder andere voor gemeenten, zorginstellingen, en culturele organisaties. Lees meer in dit interview met Fenno.

Hein Siebers

Hein is opgeleid als leraar Nederlands, maar ging na zijn studie al snel aan de slag als trainer en coach. Hij werkte in het bedrijfsleven, voor de overheid en in non-profit organisaties. Daarnaast creëerde hij het Waardenspel, een trainingsinstrument voor teams en individuen. Hij is gecertificeerd NLP Master en volgde een Health Certification Training. Twee jaar geleden studeerde hij af als Master of Education en tegenwoordig geeft hij onder andere les op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Lees meer in dit interview met Hein.

Jutta Gehéniau

Jutta Geheniau is opgeleid als klinisch psycholoog en startte haar carrière in de wereld van de assessments. Daar leerde ze echt te kijken naar mensen, hun persoonlijkheid, eigenschappen en drijfveren. Inmiddels is Jutta al jaren werkzaam als interimmanager op het gebied van HR en houdt ze zich bezig met onder andere het ontwikkelen en implementeren van nieuwe koersen en strategieën. In trainingen begeleidt ze met name veranderingen in teams. Jutta begeleidt en traint in het Nederlands en het Engels. Lees meer over Jutta in dit interview.

Floris van Puijenbroek

Floris studeerde sociale bedrijfskunde in Nijmegen. Daar leerde hij over de inrichting en het besturen van organisaties. Hij was manager in allerlei branches van chemie, tot ziekenhuizen en banken. De laatste tien jaar ligt de nadruk op het publieke domein (met name de zorg) en zakelijke dienstverlening. Hij volgde trainingen systemisch werken en groepsdynamica en is er van overtuigd dat je in trainingen niet alleen je hoofd maar ook de rest van je lichaam mee brengt.Lees meer over Floris in dit interview.

Marianne Driessen

Marianne studeerde bestuurskunde in Tilburg. Al snel na haar afstuderen ging ze het ondernemerspad op. In 2003 richtte ze bureau Driewerf op, haar tweede onderneming. Marianne is binnen bureau Driewerf verantwoordelijk voor strategie, acquisitie en algemene bedrijfsvoering. Daarnaast is zij mentor en coacht, fotografeert ze ondernemers en is ze lid van de Raad van Toezicht bij het Koninklijk Epilepsiefonds. Lees meer over Marianne op haar eigen website .