01/01/2021

Over leiderschap

Moed is de kritische succesfactor in groei- en ontwikkelingsprocessen van mensen en organisaties!

Onderzoeker Brené Brown sprak honderden mensen over de hele wereld over leiderschap en vroeg heb welke eigenschap toekomstige leiders nodig zullen hebben. En dwars door culturen, sectoren en leeftijden heen gaf iedereen hetzelfde antwoord: onze toekomstige leiders hebben moed nodig.
Bureau Driewerf is er van overtuigd dat leiders een bijzondere taak hebben als het gaat om het tonen van moed en het aanboren van die kwaliteiten bij hun medewerkers. Dat gaat over het faciliteren van je organisatie bij het zoeken en vinden van nieuwe perspectieven en oplossingen, maar ook over je eigen kwaliteiten als leider. Wij faciliteren ontwikkelvragen van teams en organisaties, maar ondersteunen hen ook bij het bereiken van bepaalde doelen of resultaten.

Wil je de leiderschapskwaliteiten omhoog tillen van je mensen? Wil je met je organisatie een ambitieus doel of resultaat bereiken of worstel je met een probleem waar misschien wat extra moed voor nodig is? Heb je het idee dat er iets speelt in je organisatie maar kun je niet precies de vinger leggen op wat er aan de hand is? Of wil je aan de slag met je eigen leiderschapskwaliteiten? Neem contact met ons op om te kijken wat mogelijkheden zijn.