01/01/2021

Op een innovatieve manier bij elkaar komen?

Problemen waar organisaties mee worstelen organisaties zijn vaak zijn zo complex, daar kan niet 1 mens alleen de oplossing voor bedenken. Om echte antwoorden te vinden, hebben we elkaar nodig. Maar om samen beslissingen te vinden is moed nodig. Moed om je ondergeschikt te maken aan een gezamenlijk belang, om je nek uit te steken, om te vertrouwen. Maar ook de moed weten te vinden om stappen te nemen ook al weet je niet wat er precies gaat gebeuren.
Als mensen mee beslissen, dan werken ze ook mee aan de uitvoering. Zo creëer je committment en zijn besluiten in de organisatie gedragen beslissingen.

De tijd van lang vergaderen en stil zitten luisteren naar experts en niet mogen meepraten is voorbij. Het kan sneller, effectiever en energieker! Bureau Driewerf heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van innovatieve bijeenkomsten zoals Open Spaces, Loopgraafdialogen, pecha kucha's en actieve vormen voor seminars en workshops. Geen idee hoe dat werkt? Of dat eigenlijk wel kan in jouw organisatie met jouw mensen? Als je meer wilt weten een dan contact met ons op.