Open Space #3 Your Break through

Jouw breakthrough moment?

De derde Open Space bijeenkomst gaat over doorbraakprojecten. Misschien wel "de keus die je steeds maar niet maakt". Hoe lang heb jij dat idee al voor dat mooie project, die wending in je carriere of jouw persoonlijke ontwikkeling? Er is nu inmiddels lang genoeg nagedacht, gelezen, gewikt en gewogen. We gaan er niet nog een nachtje over slapen.

Je kunt je (droom)project of je wilde plan op deze bijeenkomst in brengen. Met een groep van professionele en onconventionele mensen gaan we daar in echte co-creatie uitvoering aan geven. Heb jij een idee dat je graag voortvarend de buitenwereld in wilt zetten of een geheim project dat je al jaren vorm wilt geven? Breng jouw idee in het daglicht en geeft het kans om te groeien en te bloeien. Maak het concreet!

Wie komen er?

In de eerste twee open space bijeenkomsten is een interessante groep ontstaan die vanuit zeer verschillende invalshoeken naar het leven en naar uitdagingen kijkt. Het zijn zonder uitzondering leuke, slimme en creatieve mensen die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen en graag delen en samenwerken. De leeftijd varieerde de vorige keren van 25 tot 66 jaar.

Hoe gaan we dat doen?

We vragen je van te voren je idee als een minipitch, tagline of kernboodschap in te brengen. Daarbij zullen we je natuurlijk helpen. Je kunt ook gewoon een vraag aan de groep stellen. Deze dag zal ieders onderwerp of plan aan bod komen. We helpen elkaar met onze ervaring, kennis, netwerk en creativiteit. De dilemma’s van een ander brengen jou ook nieuwe inzichten en inspiratie.

De voorbereiding is in handen van Marianne Driessen en Erik Jacobs. Erik is een verbinder pur sang, die alles weet van on- en off line platforms. Momenteel werkt hij bij Triadesk communicatie, vanaf 1 januari werkt zelfstandig als interim manager. 

Open Space

Open Space is een werkvorm waarbij groepen mensen heel vrij en makkelijk met elkaar aan de slag kunnen. Het lijkt op de koffiepauze tijdens een „normaal” congres, waar je contact maakt met mensen waarmee je een klik hebt of die belangrijk voor je kunnen zijn. Het is een speelse, intuïtieve en dynamische manier van werken, die veel energie geeft en  onverwachte resultaten op levert.

De regels van de Open Space zijn deze dag uiteraard van toepassing:

  • De mensen die komen zijn de juiste mensen.
  • Het begint wanneer het begint, en eindigt wanneer het eindigt.

En natuurlijk the Law of two feet:

  • “If during the course of the gathering, any person finds themselves in a situation where they are neither learning nor contributing, they must use their two feet and go to some more productive place.”

Resultaten van de vorige bijeenkomst

De eerste twee Open Space bijeenkomsten hadden als thema „Wat kunnen we bijdragen?” Dat heeft mooie resultaten opgeleverd. Deze keer willen we nog een stap verder gaan en onze bijdrage aan de wereld heel concreet maken. De vorige bijeenkomsten hebben onder andere geleid tot grotere netwerken, concrete opdrachten en samenwerkingen, romantische verwikkelingen, nieuwe persoonlijke en zakelijke inzichten, dikke lol en inspiratie. Deze keer gaan we dus nog een stap verder met het praktisch maken wat we kunnen bijdragen in de wereld. 

Praktische zaken

Vrijdag 23 januari 2015: Ontvangst vanaf 9.30. We starten om 10.00 precies. Rond 16.30 sluiten we af met een borrel. 

Locatie is, net zoals de vorige keren, het Venture Lab in het Klokgebouw op Strijp-S. 

Deelname aan deze bijeenkomst kost 50,- exclusief 21% BTW. Annulering of afmelding drijft de minimale kosten per deelnemer flink op. Daarom ontvangen mensen die binnen een week voorafgaand aan de bijeenkomst annuleren (dus na donderdag 15 januari), een factuur voor 50 euro. Ongeacht de reden voor de annulering.

Je kunt mensen in je netwerk laten weten dat je komt via onderstaande link op Facebook:

https://www.facebook.com/events/864527403566729/?ref_dashboard_filter=upcoming