Pecha Kucha

Het stond al lang op ons lijstje: een soort pecha kucha bijeenkomst organiseren. Voor wie het concept niet kent: hele toffe avonden waarbij sprekers in 400 seconden vertellen wat voor hun op dat moment belangrijk is. Op zondag 21 mei was het dan zo ver; de locatie was de fraaie Chambre d’ Amis van Usine in Eindhoven. 

Pecha Kucha’s zijn altijd hele energieke bijeenkomsten, en dit was geen uitzondering. Deze middag ging over families, relaties en seksualiteit. Er spraken therapeuten, kunstenaars ondernemers en trainers. Met 25 mensen hebben we geluisterd naar korte presentaties over onder andere persoonlijke ontwikkeling, de rechten van het kind, tantra, diagnose van problemen in relaties, orb’s en eenzaamheid en verbinding. In de pauze en naderhand aan de borrel werd er volop verder gesproken en gediscussieerd. Er werden volop nieuwe contacten en lijntjes gelegd. Sprekers waren: Jantien Thompson (arts en seksuoloog), Maya Kerstan (trainer en therapeut), Harry van der Velde (beelddenker en maker), Richard Zoet (ondernemer en ademcoach), Ozlem Aytug (trainer en therapeut psychosynthese), Theo de Klein (tantra-trainer en begeleider), Jan Barendrecht (hypnotherapeut en fotograaf),Marion van der Stad (intimiteitstrainer en coach) en Keesy White (trainer en facilitator).

In november volgt een tweede bijeenkomst. Mocht je interesse hebben om daar als spreker op te treden, neem dan contact op met bureau Driewerf. We vinden het fijn om van je te horen!

Interviews met de sprekers kun je lezen op facebook. Als je geen facebook hebt, sturen we op verzoek een mail met teksten.