24-5: Value & Money

Op dinsdag 24 mei vindt de vierde Open Space plaats. Het onderwerp is Value & Money. Misschien wel een van de laatste taboes, geld. En dat onderwerp koppelen we aan dat wat iedereen zo belangrijk vindt: waarde toevoegen. We gaan het hebben over nieuwe manieren van zakendoen, waardebepaling bij bijv. co-creatie en digitale dienstverlening, nieuwe manieren van betalen zoals bitcoin, Pay What You Want en uitgestelde betaling. Uiteraard brengen we onze eigen ervaringen in, de open spaces die we organiseren gaan altijd over iets dat voor ons persoonlijk relevant is. Deze keer nodigen we ook enkele interessante sprekers uit die over deze onderwerpen de laatste stand van zaken komen vertellen. Daarover hoor je snel meer.

Bel of mail Erik Jacobs (hemzelf@erikjacobs.nl) of Marianne Driessen (marianne@driewerf.nl) als je er bij wilt zijn. 

Ben je niet bekend met het concept Open Space, dan kun je hier meer lezen.

De locatie is het atelier van kunstenaar Remko Leeuw, in het oude gebouw van de Eindhovense School aan de grote rotonde op de Karel de Grotelaan. Adres: Karel de Grotelaan 355. Er is volop en gratis parkeerruimte. 

Inloop vanaf 17.00 met een kopje soep en een broodje. We beginnen om 17.30. Het eindigt als het eindigt, waarschijnlijk rond een uur of 21.00. 

Kosten bedragen 30 euro exclusief 21% BTW. Als je binnen een week voor 24-5 afmeldt, factureren we het complete bedrag. Het aantal plaatsen is beperkt, dus afmelding betekent dat iemand anders er niet bij kan zijn.