Een goed gesprek!

Consulting & Mentoring

Marianne Driessen over individueel advies & mentoring:

Ik combineer een analytische aanpak met een sterke intuïtie. Ik vind zelden iets "raar" en schrik niet gauw. Met weinig oordelen over mensen stel ik prikkelende vragen. Ik maak makkelijk contact, en pik snel de niet uitgesproken vragen op. Daarbij kan ik eindeloos geduldig zijn en liefdevol naar moeilijke, pijnlijke of schaamtevolle zaken kijken. 

Tegelijkertijd ben ik aanwezig en alert en zal niet aarzelen om mijn mening te geven als de situatie daar volgens mij om vraagt. Soms ervaren mijn klanten mij als confronterend. Als ik vanuit mijn persoonlijke ervaringen en professionele inzichten als ondernemer of onderzoeker iets kan bijdragen, dan doe ik dat. Dat is wel zo duidelijk en doorgaans effectief. De essentie van een vraagstuk of probleem heb ik snel boven tafel voor mijn gespreksgenoten.

Mijn stijl van werken sluit het beste aan bij intelligente, ervaren mensen die echt willen leren en kritisch naar zichzelf durven kijken. Ik lever de beste bijdragen bij doorgewinterde ondernemers, adviseurs, trainers en coaches met een hogere opleiding. Hoogbegaafde en (hoog)sensitieve mensen zijn bij mij op de juiste plaats. 

Het is zinvol om contact met me op te nemen:

• als je merkt dat in je werk of in contacten een bepaald patroon zich regelmatig herhaalt

• als je een nieuwe koers wil inslaan en je weet niet hoe

• als je je in een ingewikkelde zakelijke situatie bevindt en je bent het overzicht kwijt

• als je wilt sparren over een nieuw idee of plan

• als je wil praten over zingevingsvraagstukken 

Ik streef naar snelheid en resultaat. Trajecten zijn daarom kort. In 2 tot 4 gesprekken bereiken we resultaat.

 

Gesprekken over zingeving

Ik merk dat mensen in de huidige maatschappij steeds vaker een gesprekspartner nodig hebben als het gaat om zingevingsvraagstukken en transpersoonlijke ervaringen. Mensen zoeken mij al sinds mijn jeugd op om te praten over verlies, ziekte en dood. Ook weten mensen me te vinden als ze een geloofscrisis hebben, of bovenpersoonlijke ervaringen hebben die moeilijk te bespreken zijn met familie, vrienden of therapeut. Soms is een schokkende gebeurtenis de aanleiding tot het stellen van existentiële vragen over de zin van het eigen bestaan. Ik bied een luisterend oor en geef mogelijkheden tot reflectie, aanvaarding, rust en verwerking. Daarbij kan ik je op weg wijzen naar relevante literatuur.

 

Tarieven

Een gesprek van anderhalf uur kost 200 euro exclusief BTW. Neem contact op via email of bel me als je een afspraak wilt maken. Uiteraard zijn onze gesprekken vertrouwelijk.

 

For foreign workers 

I am fluent in English. In addition to my regular services I can support you when you deal with the Dutch corporate culture and can help you work efficiently with government officials. I have an academic background in public administration and worked in Dutch businesses for many years. 

This text is available in English, Arabic and Chinese under the button "Downloads".