Driewerf Congressen 2013-2014

Het afgelopen half jaar heeft bureau Driewerf twee Open Space bijeenkomsten georganiseerd. Een bijzonder gezelschap van (interim)managers, trainers en opleiders, communicatiedeskundigen, kunstenaars, ontwerpers, slimme ambtenaren en mensen die zich niet in een hokje laten stoppen is inmiddels al twee keer een hele dag aan de slag geweest. We gaan onderzoeken waar de komende tijd vragen liggen bij individuen en organisaties, en waar we waarde kunnen toevoegen met onze ervaring en ideeën. Alle aanwezigen delen interesse in persoonlijke- en organisatieontwikkeling, zijn originele denkers die de vingers stevig aan de pols hebben van deze tijd en zijn bereid om expertise delen.

De resultaten van de bijeenkomsten overtreffen ruimschoots onze verwachtingen, zowel wat betreft inhoud, vorm en netwerkontwikkeling. De deelnemers stellen de agenda voor de dag vast op grond van de actualiteit. Op de laatste bijeenkomst leidde dat in de ochtend tot gesprekken over leiderschap en innovatieve samenwerking. In de middag werd er vooral gesproken over werk, liefde, liefde voor werk en mannelijke en vrouwelijke energie in organisaties. Dat laatste was verrassend, maar bleek een onderwerp waar veel aanwezigen mee bezig waren. Wordt vervolgd! 

Meer algemene informatie over Open Space bijeenkomsten vind je onder Downloads. 

Als je vragen hebt over Open Space bijeenkomsten kun je contact opnemen met Marianne Driessen (040-2515104 of marianne@driewerf.nl) met Ton van Pelt van Een pond veren (06-55198193 of info@eenpondveren.nl)